Ingrediente
● 1 ou |
● 1 cana zahar |
● jumate cana ulei |
● 1 cana lapte (caldut) |
● 2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura) |
● 1 lingura bicarbonat rasa |
● 3 linguri cu gem ( nu dulceata) |
● 3 linguri cacao |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
- se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Negresa (III)" nu uita sa ii faci un review.
- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
- se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Negresa (III)" nu uita sa ii faci un review.
Comentarii
burdulea56
• 04.11.2008 21:50:35
hmm, arata bine negresa ta draga vero, si parca se executa destul de usor!
trbuie incercata!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 30.01.2010 10:21:18
pt incepatori cred ca reteta e incompleta/ma refer la crema alba de deasupra care arata f bine in final!