Negresa (III)

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.

- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
- se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Negresa (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  30.01.2010 10:21:18

pt incepatori cred ca reteta e incompleta/ma refer la crema alba de deasupra care arata f bine in final!

violet
•  26.04.2009 14:02:24

eu am probleme cu ,,NEGRESA''DAR O SA INCERC SI RETETA TA

burdulea56
•  04.11.2008 21:50:35

hmm, arata bine negresa ta draga vero, si parca se executa destul de usor!
trbuie incercata!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa (III)