Negresa (III)

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 ou
1 cana zahar
jumate cana ulei
1 cana lapte (caldut)
2 cani faina ( recomand in continuare faina cu punga rosie, de la Titan, reusita sigura)
1 lingura bicarbonat rasa
3 linguri cu gem ( nu dulceata)
3 linguri cacao

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
- se freaca oul cu zaharul, se adauga uleiul, laptele, gemul ( nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita care se balangane in castron, totul e in regula). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic), faina si cacaoa.

- compozitia se pune in tava unsa cu unt sau ulei, si tapetata cu faina.
- se coace in cuptor la 175 de grade cam 35 de minute, ca sa va dati seama daca s-a copt o penetrati cu un pai, un betisor, in 3-4 locuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  30.01.2010 10:21:18

pt incepatori cred ca reteta e incompleta/ma refer la crema alba de deasupra care arata f bine in final!

violet
•  26.04.2009 14:02:24

eu am probleme cu ,,NEGRESA''DAR O SA INCERC SI RETETA TA

burdulea56
•  04.11.2008 21:50:35

hmm, arata bine negresa ta draga vero, si parca se executa destul de usor!
trbuie incercata!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa (III)