Albusurile se lasa la temperatura camerei, se bat spuma cu un varf de sare, se adauga treptat si zaharul pana devine o spuma de bezea, care nu curge din castron.
Bicarbonatul se stinge cu zeama de lamaie.
Ciocolata se topeste cu laptele si untul, se amesteca si se lasa sa se raceasca putin.
Se toarna in fir subtire peste bezeaua de albusuri, se amesteca usor de jos in sus cu o paleta.
Se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt, bicarbonatul stins cu lamaie, esenta de rom si se amesteca.
Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute, se testeaza cu o scobitoare daca este gata.
Se lasa in tava pana cand se raceasca dupa care se poate portiona.
Pofta buna!
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAm preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii