Negresa cu nuci si portocala

Postat pe: 14-03-2019
(0)

Ingrediente

2 linguri cacao
Blatul:
200 ml apa minerala
150 ml ulei
sucul de la o portocala
4 linguri gem de capsuni
150 gr zahar
300 gr faina
1 plic praf de copt
100 gr nuci intregi
Glazura:
2 linguri cacao
3 linguri zahar pudra
2 linguri ulei
2 linguri apa fierbinte
Decor:
nuca macinata

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Intr-un castron punem gemul, sucul de portocala, uleiul, apa minerala, zaharul si la final faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Compozitia se mixeaza si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem nucile taiate cutitul. Se coace 25-30 minute la 180 grade C. Dupa ce se coace, se lasa la racit.

Glazura se face la rece din zahar pudra, cacaua, uleiul si apa fierbinte. Se intinde peste blatul rece si se presara nuca macinata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Negresa cu nuci si portocala" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa cu nuci si portocala