Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul, esenta de vanilie si zaharul, adaugand un praf de sare. Luam de pe foc si amestecam continuu pana se racoreste si incorporam pe rand cele doua oua. Separat amestecam ingredientele uscate: faina, nucile, cacao si praf de copt si le adaugam la compozitia initiala. Apoi pregatim crema de branza: omogenizam bine bine toate ingredientele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam prima compozitie si apoi deasupra punem crema de branza pe care o modelam la suprafata prajiturii cu ajutorul unui cutit. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem aproximativ 30 de minute (verificam cu ajutorul unei scobitori). Lasam sa se raceasca si apoi taiem.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii