Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul, esenta de vanilie si zaharul, adaugand un praf de sare. Luam de pe foc si amestecam continuu pana se racoreste si incorporam pe rand cele doua oua. Separat amestecam ingredientele uscate: faina, nucile, cacao si praf de copt si le adaugam la compozitia initiala. Apoi pregatim crema de branza: omogenizam bine bine toate ingredientele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam prima compozitie si apoi deasupra punem crema de branza pe care o modelam la suprafata prajiturii cu ajutorul unui cutit. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem aproximativ 30 de minute (verificam cu ajutorul unei scobitori). Lasam sa se raceasca si apoi taiem.
Pofta buna!
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii