Negresa cu Crema de Branza

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

85 grame unt la temperatura camerei
o ciocolata amaruie (eu am ales Milka)
130 grame zahar
2 oua mari
70 grame faina
1 lingurita praf de copt
1 lingura cacao
cateva nuci
un praf de sare
esenta de vanilie
Pentru crema de branza
200 grame crema de branza
1 ou
4 linguri de zahar
1 praf de sare
1 plic de zahar vanilinat

Mod de preparare

Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul, esenta de vanilie si zaharul, adaugand un praf de sare. Luam de pe foc si amestecam continuu pana se racoreste si incorporam pe rand cele doua oua. Separat amestecam ingredientele uscate: faina, nucile, cacao si praf de copt si le adaugam la compozitia initiala. Apoi pregatim crema de branza: omogenizam bine bine toate ingredientele.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam prima compozitie si apoi deasupra punem crema de branza pe care o modelam la suprafata prajiturii cu ajutorul unui cutit. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem aproximativ 30 de minute (verificam cu ajutorul unei scobitori). Lasam sa se raceasca si apoi taiem.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa cu Crema de Branza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

dumiany
•  27.03.2011 18:51:17

UN DELICIU ,SPER S O FAC CURAND.

lucia_bp
•  18.10.2009 18:36:17

Am facut-o si este minunata !
Felicitari pentru reteta !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa cu Crema de Branza