Intr-un vas topim ciocolata impreuna cu untul, esenta de vanilie si zaharul, adaugand un praf de sare. Luam de pe foc si amestecam continuu pana se racoreste si incorporam pe rand cele doua oua. Separat amestecam ingredientele uscate: faina, nucile, cacao si praf de copt si le adaugam la compozitia initiala. Apoi pregatim crema de branza: omogenizam bine bine toate ingredientele.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam prima compozitie si apoi deasupra punem crema de branza pe care o modelam la suprafata prajiturii cu ajutorul unui cutit. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem aproximativ 30 de minute (verificam cu ajutorul unei scobitori). Lasam sa se raceasca si apoi taiem.
Pofta buna!
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoOuale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaEste weekend, așa că astăzi, renunț la sandwich-ul rapid, și am decis să fac niște clătite delicioase: cremă de...
Clatite cu Crema de MascarponeCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii