Se separa ouale. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, laptele, uleiul, faina, nuca, cacao, bicarbonatul stins in otet, miroase si un praf de sare.
Se tapeteaza tava se pune compozitia si se lasa pana face doar pe jumatate( cat sa se faca o coaja deasupra).
Albusurile se bat spuma cu 8 linguri zahar. Se scoate tava (cand s-a intarit umpic deasupra ) si se pune gem si albusurile batute,pe toata suprafata si se baga la cuptor ...
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaChecul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii