Negresa cu bezea

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana zahar,
  • 1 cana lapte dulce (sau apa),
  • 3/4cana ulei,
  • 2 cani faina,
  • 1 cana nuca pisata,
  • 2 linguri cacao,
  • 1 lingurita bicarbonat ( stins in otet),
  • miroase si gem

Mod de preparare

Se separa ouale. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, laptele, uleiul, faina, nuca, cacao, bicarbonatul stins in otet, miroase si un praf de sare.

Se tapeteaza tava se pune compozitia si se lasa pana face doar pe jumatate( cat sa se faca o coaja deasupra).

Albusurile se bat spuma cu 8 linguri zahar. Se scoate tava (cand s-a intarit umpic deasupra ) si se pune gem si albusurile batute,pe toata suprafata si se baga la cuptor ...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate