Negresa cu bezea

Postat pe: 27-09-2010
(6)

Ingrediente

4 oua
1 cana zahar,
1 cana lapte dulce (sau apa),
3/4cana ulei,
2 cani faina,
1 cana nuca pisata,
2 linguri cacao,
1 lingurita bicarbonat ( stins in otet),
miroase si gem

Mod de preparare

Se separa ouale. Se amesteca galbenusurile cu zaharul, laptele, uleiul, faina, nuca, cacao, bicarbonatul stins in otet, miroase si un praf de sare.

Se tapeteaza tava se pune compozitia si se lasa pana face doar pe jumatate( cat sa se faca o coaja deasupra).

Albusurile se bat spuma cu 8 linguri zahar. Se scoate tava (cand s-a intarit umpic deasupra ) si se pune gem si albusurile batute,pe toata suprafata si se baga la cuptor ...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Negresa cu bezea" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ileana_r
•  10.03.2013 16:45:14

Azi o voi incerca si eu. Sa vedem cum o sa mi iasa

bonanzagabry
•  30.05.2011 10:32:54

da cuptorul la ce temperatura trebuie sa fie...?

dumiany
•  30.01.2010 10:23:43

miroase si un praf de sare//ce avem de facut ......

adina_83
•  24.02.2009 22:58:37

Aceasta este sigur prajitura pe care am s-o fac duminica.Est foarte buna reteta.Bravo!

clumsy
•  10.02.2009 14:27:08

ma bucur ca am gasit reteta. mama unei colege face niste negrese cu bezea delicioase, iar la final peste bezea rade fin si niste ciocolata . voi incerca si eu reteta.

mill_fleur
•  19.01.2009 13:15:21

"miroase si gem"? :D:)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Negresa cu bezea