Taiem cubulete caisele, capsunile, ciresele (scotandu-le samburii), dupa care le adaugam in bol! In alt bol, inghetata de vanilie, caramel, ciocolata, va fi amestecata cu mixerul, pana se va obtine o crema destul de grosuta!
Pasam fructele taiate, apoi le adaugam peste crema obtinuta din aromele de inghetata! Amestecam usor cu o lingura!
Deasupra ornam cu frisca!
POFTA BUNA!
Pe deasupra stratului de frisca, puteti rade ciocolata!
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii