Taiem cubulete caisele, capsunile, ciresele (scotandu-le samburii), dupa care le adaugam in bol! In alt bol, inghetata de vanilie, caramel, ciocolata, va fi amestecata cu mixerul, pana se va obtine o crema destul de grosuta!
Pasam fructele taiate, apoi le adaugam peste crema obtinuta din aromele de inghetata! Amestecam usor cu o lingura!
Deasupra ornam cu frisca!
POFTA BUNA!
Pe deasupra stratului de frisca, puteti rade ciocolata!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii