Se mixeaza untul cu zaharul se adauga apoi cate un ou pe rand, apoi sarea, laptele si faina amestecata cu praful de copt si esentea de vanilie
Se pregatesc formele de muffins se tapeteaza cu unt si faina, se pune un strat subtire de aluat in fiecare forma apoi o lingurita de gem, eu de prune am pus, dorinta lui Teodor, apoi se completeaza cu aluat, se coc la foc moderat, deasupra le-am ornat cu ciocolata alba topita, zahar colorat, gocce de cicocolata ...
Sant o bunatate, se topesc in gura, nu sant innecacioase..
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii