Preparare: Se amesteca intru-un castron faina cu praful de copt si zaharul, in altul se pun ouale, untul topit, laptele se amesteca dupa care se adauga compozitia de faina si la urma ricotta si ciocolata taiata bucati (eu aveam niste oua de ciocolata si am pus cate o jum in mijloc).
Se pun in forme de muffins unse (am ramas fara hartie) Se coc la 180 g pt 20-250 min. Eu am dublat compozitia si am pus mai putin in forme sa imi iasa 24 reteta originala e pt 9 dar cred ca depinde si de forme. Sunt foarte moi si pufosi.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii