Muffins cu Portocale

Complexitate
redusa
Muffins cu Portocale

Ingrediente

  • 125gr unt
  • sucul de la jumatate de portocala
  • 1 pliculet de Finesse orange (eu am folosit coaja de la o portocala)
  • 3 oua
  • 200gr zahar
  • 200gr faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 100ml lapte

Mod de preparare

Se separa ouale, albusurile se bat cu zaharul pana se face ca o bezea. Adaugam galbenusurile, zeama si coaja de portocala batem cu mixerul iar apoi adaugam untul topit(racit) si laptele.

Amestecam praful de copt si faina si le cernem deasupra compozitiei. Amestecam cu ajutorul unui tel pana ce se incorporeaza toata faina.

Compozitia obtinuta o punem cu ajutorul unei linguri in tava speciala tapetata cu hartiutele pentru copt. Se coc la cuptor la temperatura medie.

Eu le-am decorat cu gratar de ciocolata alba . . . dar se pot servi si simple

Sunt delicioase! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa