Se separa ouale, albusurile se bat cu zaharul pana se face ca o bezea. Adaugam galbenusurile, zeama si coaja de portocala batem cu mixerul iar apoi adaugam untul topit(racit) si laptele.
Amestecam praful de copt si faina si le cernem deasupra compozitiei. Amestecam cu ajutorul unui tel pana ce se incorporeaza toata faina.
Compozitia obtinuta o punem cu ajutorul unei linguri in tava speciala tapetata cu hartiutele pentru copt. Se coc la cuptor la temperatura medie.
Eu le-am decorat cu gratar de ciocolata alba . . . dar se pot servi si simple
Sunt delicioase! ! !
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii