Se separa ouale, albusurile se bat cu zaharul pana se face ca o bezea. Adaugam galbenusurile, zeama si coaja de portocala batem cu mixerul iar apoi adaugam untul topit(racit) si laptele.
Amestecam praful de copt si faina si le cernem deasupra compozitiei. Amestecam cu ajutorul unui tel pana ce se incorporeaza toata faina.
Compozitia obtinuta o punem cu ajutorul unei linguri in tava speciala tapetata cu hartiutele pentru copt. Se coc la cuptor la temperatura medie.
Eu le-am decorat cu gratar de ciocolata alba . . . dar se pot servi si simple
Sunt delicioase! ! !
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAceastă rețeta de paste cu pui și hribi este delicioasă. Aroma cărnii și a hribilor se îmbină cu savoarea...
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptorRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii