Se pregateste o tava de 6 muffins cu cite o chesa de hirtie cerata si se incalzeste cuptorul la 200 gr C
Se amesteca oul, zaharul, laptele si untul moaleintr-un vas. Apoi se cerne faina deasupra, praful de copt, sarea si scortisoara, se adauga merele tocate(nu rase) si se amesteca bine.
Se imparte compozitia intre cele 6 chese, deasupra se pune un praf de zahar maro amestecat cu putina scortisoara.
Se introduce apoi la cuptor pentru aprox 30-35 de minute sau pina devin aurii spre maroniu. Se lasa la racit. Se pot consuma reci la temp camerei sau caldute cu ceai
Atentie, aluatul nu trebuie amestecat prea mult, el trebuie sa aibe un aspect usor cu cocoloase
Fursecurile cu ciocolata sunt o gustare delicioasa, perfecta pentru a satisface pofta de dulce sau pentru a insoti o ceasca...
Fursecuri cu ciocolata - moi si dulciPapricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSavureaza o masa reconfortanta cu paste Bolognese, un deliciu clasic al bucatariei italiene. Pastele al dente sunt insotite...
Paste Bolognese - imbietoare si delicioasePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMuffins cu mere si nuci sunt o gustare delicioasa si sanatoasa, usor de pregatit. Reteta de briose cu fructe se prepara usor...
Muffins cu mere si nuciTort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie
Comentarii