Se pregateste o tava de 6 muffins cu cite o chesa de hirtie cerata si se incalzeste cuptorul la 200 gr C
Se amesteca oul, zaharul, laptele si untul moaleintr-un vas. Apoi se cerne faina deasupra, praful de copt, sarea si scortisoara, se adauga merele tocate(nu rase) si se amesteca bine.
Se imparte compozitia intre cele 6 chese, deasupra se pune un praf de zahar maro amestecat cu putina scortisoara.
Se introduce apoi la cuptor pentru aprox 30-35 de minute sau pina devin aurii spre maroniu. Se lasa la racit. Se pot consuma reci la temp camerei sau caldute cu ceai
Atentie, aluatul nu trebuie amestecat prea mult, el trebuie sa aibe un aspect usor cu cocoloase
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii