Se topeste pe baie marie, ciocolata cu untul, intre timp amestecam ouale si galbenusurile cu zaharul intr-un vas, (fara sa faca spuma) adaugam ciocolata topita si faina amestecam si punem in forme de aluminiu unse cu unt si presarate cu cacao.
Ies in jur de 5 forme (le umple doar 3/4) le coacem in cuptor 10 la 180 grade dupa care le servim cu fructe padure, gem sau frisca.
Este o prajitura simpla, indicata iubitorilor de ciocolata, eu am probat si in proportia 70 g ciocolata cu lapte si 60 g ciocolata amara, singura chichita e coacerea dar daca sunteti atente veti reusi cu siguranta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO reteta clasica, din bucataria frantei, putin mai elaborata insa cu o savoare cu adevarat deosebita!
Cocos in vin (Coq au vin)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii