Intr-o tigaita mica se pune untul la topit, se adauga cacaoa, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase, se lasa la racit. In alt vas se amesteca impreuna, laptele de cocos, ouale, zaharul, sarea si esenta pe care o folositi (coconut in cazul meu). Dupa omogenizare, se adauga compozitia de cacao deasupra si se amesteca bine.
Faina de cocos se amesteca cu praful de copt, se pune deasupra celeilalte compozitii, se amesteca bine sa nu ramana cocoloase. Va rezulta o compozitie lichida.
Se aranjeaza intr-o tava de muffins, 6 chese de hartie, se ung si se aseaza amestecul in ele. Se coc muffins-urile la foc mare 400 f (205 grade C) aproximativ 15-18 minute.
Se servesc cu placere, acompaniate de lapte, la micul dejun sau inghetata de zmeura/vanilie, ca desert.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii