Sunt deliciosi cei mai buni pe care i-am facut pana acum.
Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de copt cernute, nuca de cocos, zaharul. In alt castron se pun cele ude: ouale, laptele, uleiul. Se amesteca cele doua compozitii si se lasa un pic sa se odihneasca, nu va speriati daca iese prea lichida cocosul o sa traga umiditatea.
Se pun in forme de muffinsuri si se coc la 180 grade pentru 25 minute. Cand sunt gata se mai lasa 5 minute in tava dupa care se scot pe un platou se ung cu ciocolata topita sau nutella si se pudreaza cu nuca de cocos.
Mentionez ca am facut cantitate dubla si mi-au iesit 32 buc.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii