Sunt deliciosi cei mai buni pe care i-am facut pana acum.
Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de copt cernute, nuca de cocos, zaharul. In alt castron se pun cele ude: ouale, laptele, uleiul. Se amesteca cele doua compozitii si se lasa un pic sa se odihneasca, nu va speriati daca iese prea lichida cocosul o sa traga umiditatea.
Se pun in forme de muffinsuri si se coc la 180 grade pentru 25 minute. Cand sunt gata se mai lasa 5 minute in tava dupa care se scot pe un platou se ung cu ciocolata topita sau nutella si se pudreaza cu nuca de cocos.
Mentionez ca am facut cantitate dubla si mi-au iesit 32 buc.
Un desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii