Sunt deliciosi cei mai buni pe care i-am facut pana acum.
Intr-un castron se amesteca ingredientele uscate: faina cu praful de copt cernute, nuca de cocos, zaharul. In alt castron se pun cele ude: ouale, laptele, uleiul. Se amesteca cele doua compozitii si se lasa un pic sa se odihneasca, nu va speriati daca iese prea lichida cocosul o sa traga umiditatea.
Se pun in forme de muffinsuri si se coc la 180 grade pentru 25 minute. Cand sunt gata se mai lasa 5 minute in tava dupa care se scot pe un platou se ung cu ciocolata topita sau nutella si se pudreaza cu nuca de cocos.
Mentionez ca am facut cantitate dubla si mi-au iesit 32 buc.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii