Mousse cu Ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 3 oua
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Galbenusurile se amesteca bine cu o lingura zahar si se pun peste ciocolata topita si se lasa tot pe baia de aburi.

Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza usor in compozitia rezultata. Se amesteca bine, se pun intr-un bol si se lasa la frigider 4 ore dupa care se serveste.
Se poate folosi si ciocolata cu lapte nu numai amaruie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate