Mousse cu Ciocolata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g ciocolata amaruie
  • 3 oua
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se topeste ciocolata pe baie de aburi. Galbenusurile se amesteca bine cu o lingura zahar si se pun peste ciocolata topita si se lasa tot pe baia de aburi.

Albusurile se bat spuma tare si se incorporeaza usor in compozitia rezultata. Se amesteca bine, se pun intr-un bol si se lasa la frigider 4 ore dupa care se serveste.
Se poate folosi si ciocolata cu lapte nu numai amaruie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa