Untul se topeste in tigaia incinsa in prealabil, se adauga pe rind in functie de textura fructele, apoi mierea, dulceata, se asezoneaza cu scortisoara, se adauga si vinul si se lasa sa se reduca functie de preferinte.
Se adauga la sfirsit orezul prefiert si se mai lasa citeva minute.
Se lasa la racit si se serveste decorind cu citeva frunze de menta (optional).
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateM-am tot gandit eu demult la combinatia asta dar tot am amanat-o,acu ia sosit momentul.Imi pare rau ca tot am amanat-o.E...
Cartofi frantuzesti cu carnati picanti de PlescoiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii