Se prepara aluatul:
Se bate untul si zaharul pana se omogenizeaza.Se adauga oul batut si sarea,apoi se toarna faina si se amesteca foarte bine.
Se face o bila din aluat si se imparte in 6 parti egale.Cu un facalet se fac mini tarte cu diametrul de 10 cm aprox.,unse in prealabil cu putin unt.
In forme se pune intai un strat de migdale macinate,apoi aluatul si peste caisele taiate rondele.
Se face umplutura:
Se bate oul cu laptele si zaharul si se toarna in forme peste caise.
Se da totul la cuptorul incins la 180 grade timp de 20 minute.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii