Minciunele (uscatele Sau Scovergi ) cu Smantana

Postat pe: 20-03-2015
(0)

Ingrediente

faina 200-250 g
1 ou
1 galbenus
60 g smantana
4 linguri vin alb
un varf de sare
1 plic vanilie
coaja rasa de lamaie
zahar pudra vanilat
ulei de arahide (floarea soarelui) pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Se amesteca toate ingredientele, in afara de faina care se puna la sfarsit. Nu se pune toata deoadata, asa vedem daca mai este nevoie sa adaugam in plus de cat este cant. In reteta (depinde de cat absoarbe faina care folosim). Aluatul trebuie sa fie nelipicios si omogen. Se framanta circa 5 minute pe masa indoindu-l mereu sub podul palmei de la margine spre mijloc, sa incorporeze cat mai mult aer. Se acopera aluatul (in forma de bila) cu un bol si se lasa 30 minute. Se intinde cu facaletul o foaie destul de subtire si se taie in forma dreptunghiulara cu doua taieturi in mijloc. Se prajesc in ulei suficient de cald. Se scot pe un servet de hartie sa se scurga de ulei. Se pudreaza cand se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Minciunele (uscatele Sau Scovergi ) cu Smantana" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Minciunele (uscatele Sau Scovergi ) cu Smantana