Curatati merele de coaja si scoateti cotorul cu ajutorul unui cutit rotund special (pentru a nu gaurii merele pe partea cealalta). Tineti-le in sirop timp de 10 min, la foc mic.
Ungeti un vas cu unt sau margarina, in care asezati apoi merele, la distanta de cativa cm intre ele. Umpleti mijlocul merelor cu coaja rasa de portocala si cu fructele din dulceata. Bateti spuma albusurile cu zaharul. Cu ajutorul unui cornet imbracati fiecare mar printr-o miscare de spirala, de jos in sus.
Dati vasul la cuptor pana se intareste bezeaua.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii