Se amesteca drojdia cu zaharul, apoi se adauga laptele, galbenusurile si faina. Dupa ce s-a omogenizat, se lasa la crescut.
Intre timp pt. crema se freaca spuma margarina cu zaharul. Dupa ce a crescut bine aluatul se ia o bucata din care se intinde o foaie, se unge cu o parte din crema, se ruleaza si se taie felii de un deget latime. Se procedeaza asa cu tot aluatul si crema, apoi se mai lasa la dospit o ora. Apoi se baga la cuptor la foc mediu pana devin rumenii. Se scot pe o tava si se insiropeaza cu sirop din apa fierbinte si zahar vanilat. Se acopera cu un prosop pana se absoarbe siropul.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii