Din toate ingredientele de la blat, facem un aluat neted, pe care il intindem pe hartie de copt, la dimensiunea tavi in care vom coace. Dam la rece pentru 30 min.
Batem spuma albusurile cu zaharul pudra si zaharul vanilat, adaugam si galbenusurile, esenta, apoi nuca. Omogenizam bine.
Punem blatul intr-o tava (cu tot cu hartia de copt) si dam la cuptor, la foc potrivit sa se coaca, dar numai pe jumatate, partea de deasupra sa fie putin tare.
Scoatem tava, intindem gemul si punem si crema de nuca.
Dam din nou la cuptor, la foc potrivit 25-30 min.
Cat este calda, se taie dupa preferinte.
Este o prajitura foarte buna cu un pronuntat gust de pricomigdale, se pastreaza in conditii bune cateva zile.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii