Lapte de Pasare III

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l lapte
  • 4-5 oua
  • 150-180 g zahar
  • 1 zahar vanilat

Mod de preparare

-se pune laptele impreuna cu 2 linguri din zahar la fiert
-galbenusurile se freaca separat cu zaharul ramas si vanilia
-albusurile se bat spuma
-cand laptele a clocotit se iau cu o lingura din metal bulgarii din albus si se pun in lapte sa fiarba cate un min
-se ia laptele de pe foc si se lasa sa se raceasca putin, dupa care se amesteca cu galbenusurile si se pune la foc la Baine Marie pana se ingroasa
-se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici