Strecuram laptele prima data dupa care il punem la fiert (3 parti lapte+1 parte apa+un praf de sare)
Intre timp punem faina intr-un vas, spargem trei oua peste, un praf de sare, amestecam si stropim ca apa peste faina, obtinand de fapt niste cocoloase de faina tari si diforme si infainate.
Cand laptele se apropie de fiert rasturnam cocoloasele care le numim tocmagi in ceaunul cu lapte pus la fiert. Indulcim dupa caz si dupa placere, aromam cu ce ne sta la indemana,.
Bun este fierbinte dar mai bun este rece. Cum ar fi sau nu important este ca este un deliciu de la cel cu barba sura pana la cel cu degetu in gura.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii