Lacrimi

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Pt blat :
7 oua
3 linguri cacao
6 linguri zahar
4 linguri faina
1/2 praf de copt
Pt crema :
250 gr rama(cub)
4 linguri zahar praf
150 nuca macinata (150 gr nuca cocos)
2 pachete zahar vanilat
350 ml lapte
4 linguri faina
1 sticluta esenta de rom daca folositi nuci
2 banane

Mod de preparare

Blat :
7 galbenusuri se freaca cu 6 lin zahar,3 ling.cacao. Separat se bat albusurile la care apoi se adauga treptat galbenusurile frecate, 4 linguri faina si 1/2 praf de copt. se da la cuptor si se coace . Dupa ce a copt il scoatem si il sucim intr-un prosop ud .

Crema :

4 linguri de faina se amesteca cu 1 lingura de zahar si 350 ml lapte si se fierbe pana se ingroase. Se lasa la racit. Intre timp se freaca rama cu zaharul, zaharul vanilat, se adauga nuca macinata (sau nuca de cocos)
si esenta de rom. Cele doua se amesteca pana se omogenizeaza. (eu folosind nuca de cocos nu am pus es.de rom ci am pus un pic de colorant alimentar ).

Blatul se desface si se umple cu crema, deasupra se pun bananele si se rasuceste la loc. Se orneaza cu glazura si cu nuca de cocos (la libera imaginati a fiecaruia).
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Lacrimi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ang33l
•  08.09.2010 13:16:39

scuze am vazut akum k ai pus colorant alimentar..ce bine arata..poop

ang33l
•  08.09.2010 13:15:16

pai si ce ai mai pus de este roza crema??

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lacrimi