Punem hrisca la fiert in apa cat sa o acopere iar intre timp curatam morcovii, ii dam pe razatoare si punem mandarinele din compot la scurs. Cand este gata hrisca (cand a abosorbit toata apa) o luam de pe foc si o lasam sa se racoreasca. Amestecam hrisca cu morcovul ras, mandarinele din compot si cu ricota si le dam la robot sau le blenduim pana devin o pasta.Adaugam zaharul, cardamonul si ghimbirul si omogenizam.Asezam piscoturile inmuiate in compot de mandarine intr-o tava in forma de inima (daca nu avem folosim orice tava) apoi le acoperim cu pasta de hrisca. Punem inca un rand de piscoturi si apoi un rand de pasta de hrisca. Pudram cu praf de roscova si decoram cu felii de portocala.Dam la rece pana la servire. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii