Inghetata `Four seasons`

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

jumatate de pepene galben (aproximativ 1/2 kg de miez)
5 galbenusuri
200 g zahar
200 ml lapte
200 g frisca lichida
2 pliculete vanilie
2 lingurite cherry brandy
aici e optiunea fiecareia: eu am pus un kiwi, cirese din compot, cacao
topping de capsuni si golden syrup

Mod de preparare

Se taie pepenele si se curata de seminte. Se scoate usor miezul si cu atentie ca sa nu raniti pepenele in caz ca vreti sa il folositi ca si cupa.

Se paseaza miezul de pepene in robot sau cu furculita.

Se pun laptele, galbenusurile, zaharul si vanilia pe baie de aburi si se amesteca pana prinde consistenta.

Se lasa la racit compozitia.

Se bate frisca si se prepara fructele. Eu am dat fiecare fruct prin robot.
Cand s-a racit compozitia se amesteca cu frisca si pepenele pasat (usor cu lingura). Apoi am impartit in patru compozitia si in fiecare am adaugat kiwi, cirese si brandy, cacao si a patra parte a ramas doar cu pepene.

Se lasa la frigider 3 ore (nu am avut atata rabdare).

Pentru ornatul cupelor am topit o ciocolatica de menaj cu o lingurita de ulei si am pus cupa cu marginea in ciocolata apoi am pus-o imediat la congelator sa nu se umple tot paharul de ciocolata.

Cand au inghetat compozitiile am luat din fiecare si am pus in 4 cupe.

Am mai facut eu inghetata dar asta e tare racoroasa si yummy (imi laud si eu marfa).

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata `Four seasons`" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata `Four seasons`