Inghetata `Four seasons`

Complexitate
redusa
Inghetata `Four seasons`

Ingrediente

  • - jumatate de pepene galben (aproximativ 1/2 kg de miez)
  • - 5 galbenusuri
  • - 200 g zahar
  • - 200 ml lapte
  • - 200 g frisca lichida
  • - 2 pliculete vanilie
  • - 2 lingurite cherry brandy
  • - aici e optiunea fiecareia: eu am pus un kiwi, cirese din compot, cacao
  • - topping de capsuni si golden syrup

Mod de preparare

Se taie pepenele si se curata de seminte. Se scoate usor miezul si cu atentie ca sa nu ‘raniti’ pepenele in caz ca vreti sa il folositi ca si cupa.

Se paseaza miezul de pepene in robot sau cu furculita.

Se pun laptele, galbenusurile, zaharul si vanilia pe baie de aburi si se amesteca pana prinde consistenta.

Se lasa la racit compozitia.

Se bate frisca si se prepara fructele. Eu am dat fiecare fruct prin robot.
Cand s-a racit compozitia se amesteca cu frisca si pepenele pasat (usor cu lingura). Apoi am impartit in patru compozitia si in fiecare am adaugat kiwi, cirese si brandy, cacao si a patra parte a ramas doar cu pepene.

Se lasa la frigider 3 ore (nu am avut atata rabdare).

Pentru ornatul cupelor am topit o ciocolatica de menaj cu o lingurita de ulei si am pus cupa cu marginea in ciocolata apoi am pus-o imediat la congelator sa nu se umple tot paharul de ciocolata.

Cand au inghetat compozitiile am luat din fiecare si am pus in 4 cupe.

Am mai facut eu inghetata dar asta e tare racoroasa si yummy (imi laud si eu marfa).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Cartofi boieresti - simplu si bun
Cele mai apreciate rețete
Rulada cu biscuiti, fineti si cocos
2
Dulciuri

Rulada cu biscuiti, fineti si cocos

Rulada cu biscuiti, fineti si cocos
Placinta cu iaurt
3
Dulciuri

Placinta cu iaurt

Placinta cu iaurt
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
5
Dulciuri

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
Parteneri
Biscuiti cu unt decorati
Bucataras.RO

Biscuiti cu unt decorati

Frumos decorati, acesti biscuiti cu unt in diverse forme, nu au lipsit niciodata de la ziua fetitei mele.

Biscuiti cu unt decorati
Coulis de capsuni
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!