1.Am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor
2. Am batut ouale spuma, am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am batut din nou pana s-a intarit foarte bine.
3. Dupa aceea am adaugat prin rasturnare peste spuma, smantana, fructele pisate si sucul acestora. Un sfat: Nu puneti chiar toate fructele, aveti grija sa fie mai mult suc decat fructe, pentru ca altfel nu iese cum ar trebui…eu m-am lacomit si am pus toate fructele…
4. Compozitia am pus-o intr-o caserola si am dat-o la congelator. Am amestecat din cand in cand in inghetata pentru a evita formarea cristalelor de gheata.
5. Se serveste a doua zi, in cupe sau pahare, simpla sau ornata cu fructe, frisca, fiecare cum vrea.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaBy Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...
Fursecuri marocane cu migdaleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii