Inghetata de Visine si Coacaze Rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 - 300 de g de fructe [visine si coacaze rosii (sau orice alte fructe)]
  • 3 oua
  • 200 g de zahar
  • 175 g de smantana
  • 2 pliculete de zahar vanilat

Mod de preparare

1.Am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor
2. Am batut ouale spuma, am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am batut din nou pana s-a intarit foarte bine.

3. Dupa aceea am adaugat prin rasturnare peste spuma, smantana, fructele pisate si sucul acestora. Un sfat: Nu puneti chiar toate fructele, aveti grija sa fie mai mult suc decat fructe, pentru ca altfel nu iese cum ar trebui…eu m-am lacomit si am pus toate fructele…

4. Compozitia am pus-o intr-o caserola si am dat-o la congelator. Am amestecat din cand in cand in inghetata pentru a evita formarea cristalelor de gheata.

5. Se serveste a doua zi, in cupe sau pahare, simpla sau ornata cu fructe, frisca, fiecare cum vrea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici