Fructele zaharisite se pun la inmuiat in lichior.
Orezul se fierbe in apa sarata, se scurge si sa adauga untul + 25 gr zahar + vanilia+ fructele zaharisite din lichior.
Se prepara pe foc mic crema inglese cu 3 galbenuse, laptele, 75 gr zahar si coaja de la jumatate de lamiie
gelatina se pune la umflat in apa calduta, se stoarce si se adauga in crema calda amestecind ca sa se topeasca
Se adauga orezul si frisca batuta si se amesteca totul. Se aseaza totul in forma si se lasa la rece in frigider cca 3 ore.
Se rastoarna totul pe platou si se orneaza cu gelatina de zmeura topita intr-un pahar cu apa calda.
Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii