Fructele zaharisite se pun la inmuiat in lichior.
Orezul se fierbe in apa sarata, se scurge si sa adauga untul + 25 gr zahar + vanilia+ fructele zaharisite din lichior.
Se prepara pe foc mic crema inglese cu 3 galbenuse, laptele, 75 gr zahar si coaja de la jumatate de lamiie
gelatina se pune la umflat in apa calduta, se stoarce si se adauga in crema calda amestecind ca sa se topeasca
Se adauga orezul si frisca batuta si se amesteca totul. Se aseaza totul in forma si se lasa la rece in frigider cca 3 ore.
Se rastoarna totul pe platou si se orneaza cu gelatina de zmeura topita intr-un pahar cu apa calda.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii