Am fiert zaharul cu ouale pana a inceput sa faca o spuma apoi le-am dat la racit.
Ciresele le-am zdrobit cu mixerul
Smantana am batut-o si pe ia cu mixerul (eu am folosit smantana de tara)
frisca si ia batuta
le-am amestecat pe toate si le-am bagat la congelator
dupa o ora jumatate le-am scos si am amestecat din nou
a iesit foarte alifioasa cred ca si din cauza smantanii
ciresele erau foarte coapte
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii