Inghetata de Cacao

Complexitate
redusa
Inghetata de Cacao

Ingrediente

  • 400 gr frisca
  • 7 linguri zahar
  • 3 oua
  • 1 galbenus
  • 8 linguri apa
  • 5 linguri cacao
  • un varf de sare

Mod de preparare

Zaharul, apa si cacaoa se topesc intr-o craticioara, la foc mic, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat bine ouale + galbenusul, apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma, adaugam un varf de sare si frisca. O punem in congelator. Inainte de a fi servita, se scoate inainte din congelator, cu circa 20 minute.
Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras, topinguri cu diverse arome, mini napolitane, etc.

Gustul acestei inghetate, se aseamana mult cu parfeul; este foarte cremoasa si gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)