Zaharul, apa si cacaoa se topesc intr-o craticioara, la foc mic, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat bine ouale + galbenusul, apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma, adaugam un varf de sare si frisca. O punem in congelator. Inainte de a fi servita, se scoate inainte din congelator, cu circa 20 minute.
Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras, topinguri cu diverse arome, mini napolitane, etc.
Gustul acestei inghetate, se aseamana mult cu parfeul; este foarte cremoasa si gustoasa.
Ciorba de perisoare este una dintre ciorbele noastre preferate si imi place s-o prepar in multe moduri: simpla, ca cea de...
Ciorba de perisoare cu amestec de ierburi uscateAceasta reteta de ghiveci cu legume este foarte gustoasa si se prepara foarte usor. Este potrivita si pentru zilele de post.
Ghiveci de legume cu fasole boabe la cuptorReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii