Inghetata de Cacao

Postat pe: 21-11-2010
(1)

Ingrediente

400 gr frisca
7 linguri zahar
3 oua
1 galbenus
8 linguri apa
5 linguri cacao
un varf de sare

Mod de preparare

Zaharul, apa si cacaoa se topesc intr-o craticioara, la foc mic, dupa care se lasa la racit. Separat, se bat bine ouale + galbenusul, apoi le adaugam peste cacaoa topita si racita. La urma, adaugam un varf de sare si frisca. O punem in congelator. Inainte de a fi servita, se scoate inainte din congelator, cu circa 20 minute.
Putem servi deasupra, cu bucati de nuca si cocos ras, topinguri cu diverse arome, mini napolitane, etc.

Gustul acestei inghetate, se aseamana mult cu parfeul; este foarte cremoasa si gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Inghetata de Cacao" nu uita sa ii faci un review.

Alte rețete de la nicoleta64

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata de Cacao