V-am plictisit destul, hai sa va povestesc cum am procedat! Nimic mai simplu, am pus cele 2 oua intr-un vas, am aruncat peste, cele 100 gr zahar si m-am apucat de mixat cu mixerul pana s-a ingrosat. Am batut frisca pana s-a intarit si l-am adaugat la ouale mixate anterior amestecand cu grija (nu ca mi-ar sta in caracter sa ma comport delicat cu ele). Am impartit cantitatea in doua si am inceput sa fac combinatii de arome.
Intr-o jumatate am pus 2 linguri cacao si fiola de rom (doamne ce bun ar fi fost un pic de Wisky Cream, dar... ai copii, alcool nu! ) si am mixat bine. In cealalta jumatate a m trantit 3 plicuri zahar vanilat si gata a fost inghetata. Putem sa imbogatim continutul acesteia cu alune, nuci, stafide,...
Intr-un vas am pus alternativ din cele doua compozitii am razuit un pic de ciocolata deasupra, si am dat totul la rece pentru cateva ore. La ornat nu ma laud... , am servit inghetata cu un pic de ciocolata topita si alaturi, neavand piscot am asezat un turo rudi.
Pofta Buna ! ! !
Stifado este o reteta din Grecia si se pregateste cu ceapa arpagic. In lipsa acesteia se poate pregati si cu ceapa normala,...
Stifado de puiDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii