Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt

Postat pe: 27-09-2010
(13)

Ingrediente

Aceasta inghetata este foarte cremoasa Chiar dupa zile intregi de stat in congelator ramane la fel consistenta ei Am laudat-o destul acum urmeaza Sa fac un inventar cu cele trebuincioase: pentru o jumatate de portie avem nevoie de 2 oua
100 gr zahar si 250 ml frisca Sa fie mai interesanta putem folosi cacao, esenta de rom, esenta de vanilie sau ce arome doriti voi Este la libera alegere a fiecaruia Eu, am folosit ce aveam in casa la acel moment, adica 2 linguri de cacao, 1 fiola de

Mod de preparare

V-am plictisit destul, hai sa va povestesc cum am procedat! Nimic mai simplu, am pus cele 2 oua intr-un vas, am aruncat peste, cele 100 gr zahar si m-am apucat de mixat cu mixerul pana s-a ingrosat. Am batut frisca pana s-a intarit si l-am adaugat la ouale mixate anterior amestecand cu grija (nu ca mi-ar sta in caracter sa ma comport delicat cu ele). Am impartit cantitatea in doua si am inceput sa fac combinatii de arome.

Intr-o jumatate am pus 2 linguri cacao si fiola de rom (doamne ce bun ar fi fost un pic de Wisky Cream, dar... ai copii, alcool nu! ) si am mixat bine. In cealalta jumatate a m trantit 3 plicuri zahar vanilat si gata a fost inghetata. Putem sa imbogatim continutul acesteia cu alune, nuci, stafide,...

Intr-un vas am pus alternativ din cele doua compozitii am razuit un pic de ciocolata deasupra, si am dat totul la rece pentru cateva ore. La ornat nu ma laud... , am servit inghetata cu un pic de ciocolata topita si alaturi, neavand piscot am asezat un turo rudi.

Pofta Buna ! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

veraem
•  25.07.2013 19:00:42

am facut si eu aceasta inghetata dar am folosit frisca vegetala pentru ca am o fetita care are intoleranta la lactosa cu cacao rom si nuca macinata delicioasa

nicoleta15
•  13.01.2010 17:06:17

Pofta Bunaaaaaaaaaaa

margareta5161
•  04.12.2009 23:12:22

Leila cer scuze ca atitea ori a aparut scrisoarea mea,calculatorul a fost stricat/s-a blocat /

margareta5161
•  30.11.2009 22:20:30

am incercat link sa trimit dar nu lasa, margareta51.blogxfree.hu
am skype margareta5161
daca vrei sa inregistrezi in TVN/lb.maghiara/trimit chemare

margareta5161
•  30.11.2009 22:18:10

margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa



: http://margareta51.blog.xfree.hu


am incercat link sa trimit dar nu lasa

margareta5161
•  30.11.2009 22:17:35

http://www.hoxa.hu/?p1=naploid

margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa



: http://margareta51.blog.xfree.hu


am incercat link sa trimit dar nu lasa

margareta5161
•  30.11.2009 22:15:01

adrea;margareta5161@gmail.com

margareta51@freemail.hu skype margareta5161


margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa

http://s3.www.tvn.hu/sid12poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy91827364521/fotoalbumok1qayxsw23edcvfr45tgbnhz67ujmki89olp/keptar.tvn?SID=cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460

: http://margareta51.blog.xfree.hu

margareta5161
•  30.11.2009 21:08:02

adrea;margareta5161@gmail.com

margareta51@freemail.hu skype margareta5161


margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa

http://s3.www.tvn.hu/sid12poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy91827364521/fotoalbumok1qayxsw23edcvfr45tgbnhz67ujmki89olp/keptar.tvn?SID=cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460

: http://margareta51.blog.xfree.hu

Leila
•  26.11.2009 16:58:17

Margareta , chiar mi-ar face placere sa pot lectura retetele tale . Ma intereseaza tot ce este nou . As fi recunascatoare daca mi-ai lasa un link de la blogul tau sau o adresa de e -mail . De tradus nu e o problema , cu cea mai mare placerea te ajut sa traduci retetele. Am sa iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de messenger .
Cu stima Leila .

margareta5161
•  26.11.2009 01:44:23

Szia Leila!

Veletlenul talaltam erre a forumra nagyon sok receptet talaltam,kimasoltam a Hoxa naplomban termeszetesen feltuntettem hogy hol talalhato meg/a linket is bemasoltam igy konnyeben fognak hozza jutni az olvasok/GRATULALOK

Titlurile retetelor scris in lb.maghiara era scris corecte cred ca stii in lb.maghiara.In blogul meu am copiat cateva retete cu poze , am specificat de unde am copiat si cine a preparat .In caz daca stii in maghiara am foarte multe retete in colectia mea si pot sa trimit nu am vocabular gastronomic pentru traducere.

FELICITARI

Leila
•  06.06.2009 22:24:07

Ramonica , sa va fie de bine :) . Sper sa mai gasesti retete ce va sa fie pe placul vostru :)

Pupice

teodoramonica
•  19.05.2009 15:25:16

Am incercat si eu. Este cu adevarat foarte fina si gustoasa.
Felicitari si multumiri pentru bogatia de idei si retete.

adi
•  25.06.2008 12:55:46

numa buna pentru caldurile astea ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt