Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt

Postat pe: 27-09-2010
(13)

Ingrediente

Aceasta inghetata este foarte cremoasa Chiar dupa zile intregi de stat in congelator ramane la fel consistenta ei Am laudat-o destul acum urmeaza Sa fac un inventar cu cele trebuincioase: pentru o jumatate de portie avem nevoie de 2 oua
100 gr zahar si 250 ml frisca Sa fie mai interesanta putem folosi cacao, esenta de rom, esenta de vanilie sau ce arome doriti voi Este la libera alegere a fiecaruia Eu, am folosit ce aveam in casa la acel moment, adica 2 linguri de cacao, 1 fiola de

Mod de preparare

V-am plictisit destul, hai sa va povestesc cum am procedat! Nimic mai simplu, am pus cele 2 oua intr-un vas, am aruncat peste, cele 100 gr zahar si m-am apucat de mixat cu mixerul pana s-a ingrosat. Am batut frisca pana s-a intarit si l-am adaugat la ouale mixate anterior amestecand cu grija (nu ca mi-ar sta in caracter sa ma comport delicat cu ele). Am impartit cantitatea in doua si am inceput sa fac combinatii de arome.

Intr-o jumatate am pus 2 linguri cacao si fiola de rom (doamne ce bun ar fi fost un pic de Wisky Cream, dar... ai copii, alcool nu! ) si am mixat bine. In cealalta jumatate a m trantit 3 plicuri zahar vanilat si gata a fost inghetata. Putem sa imbogatim continutul acesteia cu alune, nuci, stafide,...

Intr-un vas am pus alternativ din cele doua compozitii am razuit un pic de ciocolata deasupra, si am dat totul la rece pentru cateva ore. La ornat nu ma laud... , am servit inghetata cu un pic de ciocolata topita si alaturi, neavand piscot am asezat un turo rudi.

Pofta Buna ! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

veraem
•  25.07.2013 19:00:42

am facut si eu aceasta inghetata dar am folosit frisca vegetala pentru ca am o fetita care are intoleranta la lactosa cu cacao rom si nuca macinata delicioasa

nicoleta15
•  13.01.2010 17:06:17

Pofta Bunaaaaaaaaaaa

margareta5161
•  04.12.2009 23:12:22

Leila cer scuze ca atitea ori a aparut scrisoarea mea,calculatorul a fost stricat/s-a blocat /

margareta5161
•  30.11.2009 22:20:30

am incercat link sa trimit dar nu lasa, margareta51.blogxfree.hu
am skype margareta5161
daca vrei sa inregistrezi in TVN/lb.maghiara/trimit chemare

margareta5161
•  30.11.2009 22:18:10

margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa



: http://margareta51.blog.xfree.hu


am incercat link sa trimit dar nu lasa

margareta5161
•  30.11.2009 22:17:35

http://www.hoxa.hu/?p1=naploid

margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa



: http://margareta51.blog.xfree.hu


am incercat link sa trimit dar nu lasa

margareta5161
•  30.11.2009 22:15:01

adrea;margareta5161@gmail.com

margareta51@freemail.hu skype margareta5161


margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa

http://s3.www.tvn.hu/sid12poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy91827364521/fotoalbumok1qayxsw23edcvfr45tgbnhz67ujmki89olp/keptar.tvn?SID=cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460

: http://margareta51.blog.xfree.hu

margareta5161
•  30.11.2009 21:08:02

adrea;margareta5161@gmail.com

margareta51@freemail.hu skype margareta5161


margareta51 xfree.hu/
in TVN daca vrei sa inregistrezi trimit invitatie am nevoie adresa

http://s3.www.tvn.hu/sid12poiuztrewqasdfghjklmnbvcxy91827364521/fotoalbumok1qayxsw23edcvfr45tgbnhz67ujmki89olp/keptar.tvn?SID=cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460cc7b55d47321e7dc27b00291dc092460

: http://margareta51.blog.xfree.hu

Leila
•  26.11.2009 16:58:17

Margareta , chiar mi-ar face placere sa pot lectura retetele tale . Ma intereseaza tot ce este nou . As fi recunascatoare daca mi-ai lasa un link de la blogul tau sau o adresa de e -mail . De tradus nu e o problema , cu cea mai mare placerea te ajut sa traduci retetele. Am sa iti trimit un mesaj privat cu adresa mea de messenger .
Cu stima Leila .

margareta5161
•  26.11.2009 01:44:23

Szia Leila!

Veletlenul talaltam erre a forumra nagyon sok receptet talaltam,kimasoltam a Hoxa naplomban termeszetesen feltuntettem hogy hol talalhato meg/a linket is bemasoltam igy konnyeben fognak hozza jutni az olvasok/GRATULALOK

Titlurile retetelor scris in lb.maghiara era scris corecte cred ca stii in lb.maghiara.In blogul meu am copiat cateva retete cu poze , am specificat de unde am copiat si cine a preparat .In caz daca stii in maghiara am foarte multe retete in colectia mea si pot sa trimit nu am vocabular gastronomic pentru traducere.

FELICITARI

Leila
•  06.06.2009 22:24:07

Ramonica , sa va fie de bine :) . Sper sa mai gasesti retete ce va sa fie pe placul vostru :)

Pupice

teodoramonica
•  19.05.2009 15:25:16

Am incercat si eu. Este cu adevarat foarte fina si gustoasa.
Felicitari si multumiri pentru bogatia de idei si retete.

adi
•  25.06.2008 12:55:46

numa buna pentru caldurile astea ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Inghetata Cremoasa - Izlandi Fagylalt