Se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6 cm, se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema. Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.
Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata
Aluaturi de casa Pentru ca ieri l-am sarbatorit pe sotul meu, cu ocazia Sf. Constantin si Elena, i-am pregatit un tort cu ce...
Desert tort Linzer cu ciocolata si nuci (tort cu fursecuri)Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii