Se face un aluat ca de blat simplu care se toarna in tava tapetata cu hartie in rotunduri cu diametru de 5-6 cm, se pudreaza cu un pic de faina si se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-a racit se umplu doua cate doua cu cate o avelina mare de crema(modul de preparare e ca aici) iar deasupra i se mai pune inca un mot de crema. Prajiturile astfel formate se dau la rece circa o ora.
Dupa ce crema s-a intarit bine se aseaza pe un gratar si se glaseaza cu ciocolata
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii