Iepurasi si oute de Paste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ptr blat avem nevoie de urmatoarele :
200 gr rama
300 gr zahar
300 gr faina
6 oua
rama topit ptr a unge forma
si un pic de gris ptr a tapeta forma(se presara cateva firicele)
Ptr ornat
1 albus de ou } se bat bine cu mixerul si se adauga 3-4 picaturi de
lamaie sa nu se intareasca repede
160 gr zahar praf
Coloranti alimentari ptr a colora pasta de zahar
Avem nevoie si de o forma in care coacem outele si iepurasii dar daca nu aveti se pot decupa cu forme speciale

Mod de preparare

Se freaca spuma 200 g rama cu 300 g zahar, se adauga ouale si se continua amestecarea pana se omogenizeaza si apoi treptat adaugam faina cu care o amestecam bine.

Forma o ungem bine cu rama topita si presaram peste un pic de gris.Se pune aluatul in forme si se coace la foc mic.

Pt. ornat :

Se bate bine 160 gr zahar praf cu un albus de ou si adaugam 3-4 picaturi zeama de lamaie sa nu se intareasca repede . Se poate imparti cantitatea rezultata in mai multe parti si putem adauga la ele diferite culori de coloranti alimentari. Cu pasta astfel colorata ornam figurinele dupa imaginatia fiecaruia .
Dupa ce au copt ii scoatem din forme ii lasam la racit si incepem sa-i ornam dupa imaginatia fiecaruia.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Iepurasi si oute de Paste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Iepurasi si oute de Paste
html