Grau Dulce (de Post)

Complexitate
redusa
Grau Dulce (de Post)

Ingrediente

  • 600 g arpacas
  • 300 g stafide
  • 200 g nuca de cocos
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • miere dupa gust
  • 10 ml esenta de rom
  • o jumatate de cana nuca

Mod de preparare

Arpacasul se spala bine, dupa care se fierbe pana ce bobul de grau se sparge si infloreste usor. Dupa ce a fiert acesta se strecoara si se trece printr-un jet de apa rece. Nuca se macina cu ajutorul masinii de macinat nuca si se pune peste arpacasul scurs bine. Peste acestea se adauga si nuca de cocos, stafidele, esenta de rom, zaharul vanilat si mierea dupa gust.
Se amesteca toate ingredientele si se da la rece, dupa care se serveste.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate