Grau Dulce (de Post)

Postat pe: 19-06-2015
(0)

Ingrediente

600 g arpacas
300 g stafide
200 g nuca de cocos
2 pliculete zahar vanilat
miere dupa gust
10 ml esenta de rom
o jumatate de cana nuca

Mod de preparare

Arpacasul se spala bine, dupa care se fierbe pana ce bobul de grau se sparge si infloreste usor. Dupa ce a fiert acesta se strecoara si se trece printr-un jet de apa rece. Nuca se macina cu ajutorul masinii de macinat nuca si se pune peste arpacasul scurs bine. Peste acestea se adauga si nuca de cocos, stafidele, esenta de rom, zaharul vanilat si mierea dupa gust.
Se amesteca toate ingredientele si se da la rece, dupa care se serveste.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Grau Dulce (de Post)" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Grau Dulce (de Post)