Gogosi Trandafir

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Ptr 30 bucati:
3 oua
100 g zahar
sare
un cub drojdie
o cana cu lapte
coaja de lamaie
esenta (de care doriti)
100 ml ulei
faina cat cuprinde
un albus
dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se face un aluat nelipicios din ingrediente, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.

Uniti discurile cu ajutorul albusului batut, (albusul se pune doar in mijlocu discului), se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru, dar nu de tot. Se mai lasa cca. 10 min la crescut.

Incingem ulei, le prajim si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.
Raman proaspete si dupa 4 zile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gogosi Trandafir" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gogosi Trandafir