Gogosi Trandafir

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Gogosi Trandafir

Ingrediente

  • Ptr 30 bucati:
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • sare
  • un cub drojdie
  • o cana cu lapte
  • coaja de lamaie
  • esenta (de care doriti)
  • 100 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • un albus
  • dulceata de visine pentru decor sau zahar pudra

Mod de preparare

Se face un aluat nelipicios din ingrediente, se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul, apoi se intinde foaie si se taie 3 dimensiuni de discuri.

Uniti discurile cu ajutorul albusului batut, (albusul se pune doar in mijlocu discului), se apasa cu degetul peste cele 3 discuri (in mijloc) se taie in patru, dar nu de tot. Se mai lasa cca. 10 min la crescut.

Incingem ulei, le prajim si apoi le glazuram cu dulceata de visine sau le pudrati cu zahar pudra.
Raman proaspete si dupa 4 zile.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)