Într-un castron punem faina, drojdia, zaharul tos si cel vanilat, coaja de lamaie, laptele si apa se pun calde untul, galbenusurile si bineinteles sarea. Pe urma le framantam pe toate la un loc timp de 25-30 min.
Aluatul se lasa la dospit la loc cald acoperit cu ceva timp de 70-75 min. Acum il intindeti cat mai subtire. Luam un pahar rotund si facem formele. Din aluatul ce ramane il framantam si procedam la fel ca si cu celalalt.
Gogosile le lasam o jumatate de ora. Le punem in tigaie cu ulei incins. Cand au devenit aurii le intoarcem pe partea cealalta. Dupa ce le-am terminat presaram zahar pudra peste ele.
Pofta buna!!
Calde.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii