Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu laptele, esenta si untul topit.
Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt, peste ea se adauga galbenusurile amestecate cu laptele si untul iar la sfarsit punem albusurile spuma.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul incins.
Se servesc lipite intre ele cu diferite creme sau cu inghetata si dulceata in cazul meu.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii