Se separa galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu laptele, esenta si untul topit.
Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt, peste ea se adauga galbenusurile amestecate cu laptele si untul iar la sfarsit punem albusurile spuma.
Cu un polonic punem din compozitie in aparatul incins.
Se servesc lipite intre ele cu diferite creme sau cu inghetata si dulceata in cazul meu.
Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...
Oua rosii vopsite cu coji de ceapaAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoBudinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzational Va spun ca e o bunatate de dulce, merita incercat!
Budinca de gris cu caramel, reteta delicioasa pentru un desert senzationalCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii