Gateau Au Fromage (tort cu Branza)

Postat pe: 12-05-2013
(0)

Ingrediente

1 kg branza dulce (Danone)
75gr unt
200gr zahar fin
1 pachet zahar vanilat
2 oua
40gr budinca de vanilie (Dr Oetker)
10 picaturi de zeama de lamaie
30gr stafide
hartie pt copt

Mod de preparare

Intr-un bol mare se pun branza, ouale, zaharul, stafidele, untul (trebuie sa fie cald), budinca si zeama de lamaie. Se amesteca cu mixerul. Pe o tava pt copt (sa nu fie prea mare) se aseaza hartia pt copt si se pun ingredientele.

Se lasa in cuptor 1 ora si 15 min la foc mic (eu il pun la 180). Se scoate din cuptor si se presara zaharul vanilat. Bon appetit!
Se poate servi cu fructe mai acrisoare, de ex cu capsuni sau kiwi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gateau Au Fromage (tort cu Branza)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gateau Au Fromage (tort cu Branza)