Brinza, untul, faina, oul, sare, toate se amesteca, se obtine o coca moale care se tine cel putin o ora in frigider. Din coca rece se formeaza cu mina 12-16 sfere in care se introduc (in fiecare galusca) o bucata de ciocolata. Galustele se fierb in apa putin sarata, la foc potrivit, circa 15 minute, pina se ridica la suprafata. Se lasa la scurs.
Separat intr-o tigaie se pun: pesmetul, nucile, untul, zaharul si se rumenesc un pic pina se coloreaza in auriu. Galustele se dau prin acest amestec de pesmet si se servesc calde cu zahar pudra pe deasupra.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii