Brinza, untul, faina, oul, sare, toate se amesteca, se obtine o coca moale care se tine cel putin o ora in frigider. Din coca rece se formeaza cu mina 12-16 sfere in care se introduc (in fiecare galusca) o bucata de ciocolata. Galustele se fierb in apa putin sarata, la foc potrivit, circa 15 minute, pina se ridica la suprafata. Se lasa la scurs.
Separat intr-o tigaie se pun: pesmetul, nucile, untul, zaharul si se rumenesc un pic pina se coloreaza in auriu. Galustele se dau prin acest amestec de pesmet si se servesc calde cu zahar pudra pe deasupra.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii