Se fierb cartofii in coaja se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina un varf de cutit de sare si se framanta bine si se intinde pe o planseta intr-o foaie de circa 1 cm si se taie in cercuri cu ajutorul unui pahar.Prunele se spala,se curata de samburi,daca sunt prea mari se rup in doua.In prune se presara zahar si scortisoara apoi se aseaza pe fiecare cerc si se face cate o biluta. In apa clocotita se pun galustele si se lasa la fiert pana se ridica la suprafata.Pesmetul se pune la calit pana devine maroniu il amestecam cu zaharul ramas si tavalim galustele scurse de apa prin acest amestec de pesmet cu zahar.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii