Se fierb cartofii in coaja se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina un varf de cutit de sare si se framanta bine si se intinde pe o planseta intr-o foaie de circa 1 cm si se taie in cercuri cu ajutorul unui pahar.Prunele se spala,se curata de samburi,daca sunt prea mari se rup in doua.In prune se presara zahar si scortisoara apoi se aseaza pe fiecare cerc si se face cate o biluta. In apa clocotita se pun galustele si se lasa la fiert pana se ridica la suprafata.Pesmetul se pune la calit pana devine maroniu il amestecam cu zaharul ramas si tavalim galustele scurse de apa prin acest amestec de pesmet cu zahar.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii