Se fierb cartofii in coaja se curata si se dau pe razatoarea mica.Se amesteca cu faina un varf de cutit de sare si se framanta bine si se intinde pe o planseta intr-o foaie de circa 1 cm si se taie in cercuri cu ajutorul unui pahar.Prunele se spala,se curata de samburi,daca sunt prea mari se rup in doua.In prune se presara zahar si scortisoara apoi se aseaza pe fiecare cerc si se face cate o biluta. In apa clocotita se pun galustele si se lasa la fiert pana se ridica la suprafata.Pesmetul se pune la calit pana devine maroniu il amestecam cu zaharul ramas si tavalim galustele scurse de apa prin acest amestec de pesmet cu zahar.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDescopera reteta perfecta de gogosi umplute! Afla cum sa pregatesti gogosi pufoase, cu umplutura delicioasa adaugata dupa...
Gogosi umplutePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii