Prunele se spala si se desfac in doua, se pune apa la fiert cu 3 linguri de ulei, sare, cand clocoteste se adauga faina, se amesteca cateva minute pana se desprinde de pe lingura, se i-a de pe foc, se amesteca continuu si se adauga pe rand ouale, se pune pe planseta si se m-ai adauga putina faina pentru a se face un sul care se taie rondele si se invelesc prunele la mijlocul carora se pune zahar amestecat cu scortisoara.
Se pune apa la fiert cu putina sare cand fierbe se adauga galustele, cand se ridica sus se scot si se tavalesc prin pesmetul calit si amestecat cu putin ulei.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii