Fursecuri-dovleac cu Vitralii

Postat pe: 27-10-2011
(0)

Ingrediente

1/2 cana unt
1/2 cana zahar
1/4 cana zahar brun
1 lingura miere
1/2 lingurita esenta vanilie
1 ou
2 cani faina
1/4 lingurita sare
1 plic praf de copt
30-40 bomboane din comert portocalii, rosii, galbene

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Preincalziti cuptorul la 190 grade. Intr-un vas mare se amesteca untul cu zaharul cu mixerul pentru 2-3 minute. Adauga miere si esenta de vanilie si amesteca in continuare. Dupa un timp se adauga si oul si e mai bate 2 minute.

Se va amestca apoi si faina cu praful e copt si cu sarea si se vor incorpora in amestecul anterior (cu oua, zahar, unt etc). Se pune aluatul in frigider pentru 1 ora. Intre timp se sfarama bomboanele in functie de culori, sa nu se amestece. Se pot zdrobi cu ciocan pentru batut snitele. Trebuie sa fie fin maruntite.

Pe o suprfata presarata cu faian se va intide cu sucitorul pana are o grosime de 0, 65 cm si se vor taia forme de dovleci cu forma se biscuiti sau cu un cutit si cu un sablon. Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se presara in gaurile ochilor/nasului/a gurii praf fin de bomboane.

Se pun repede in cuptor caci altfel se inmoaie aluatul. Se coc 10 minute si apoi se asteapta sa se raceasca bomboana topita. Se pot face gauri pentru a fi atarnati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri-dovleac cu Vitralii" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri-dovleac cu Vitralii