Fursecuri Rapide

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr unt
  • 3 oua
  • 125 gr zahar
  • un plic zahar vanilat
  • un plic amoniac alimentar
  • 375 gr faina
  • coaja de la o lamaie

Mod de preparare

Amestecam untul moale cu zaharul si vanilia, adaugam ouale pe rand, coaja de lamaie, faina cu praful de amoniu la urma. Se omogenizeaza aluatul si se da la rece o ora. Se intinde o foaie pe masa pudrata cu faina si taiem cu diferite forme fursecuri pe care le coacem 20 minute la foc mediu. Se pudreaza cu zahar pudra.
Se pastreaza mult timp in cutii inchise, de carton, devenind tot mai fragede.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici