Fursecuri Ovis Molis

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

300g faina
180g unt sau untura
100g zahar pudra
1 ou sau doua
1 lingurita praf de copt
Un praf de sare
Gem sau dulceata pentru umplut
Zahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Punem intr-un castron zaharul pudra si untul sau untura (eu am folosit untura), care este de preferat sa fie la temperature camerei, si il frecam spuma.

Intr-un alt castron, punem faina, adaugam ouale, praful de copt si untul frecat cu zahar. Mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.

Scoatem apoi coca din frigider, formam bilute, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute. Umplem fiecare gaura a fursecurilor cu gem sau dulceata. Lasam la copt timp de 10-15 minute, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, le pudram cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Ovis Molis" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Ovis Molis