Fursecuri Ovis Molis

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Fursecuri Ovis Molis

Ingrediente

  • 300g faina
  • 180g unt sau untura
  • 100g zahar pudra
  • 1 ou sau doua
  • 1 lingurita praf de copt
  • Un praf de sare
  • Gem sau dulceata pentru umplut
  • Zahar pudra pentru pudrat

Mod de preparare

Punem intr-un castron zaharul pudra si untul sau untura (eu am folosit untura), care este de preferat sa fie la temperature camerei, si il frecam spuma.

Intr-un alt castron, punem faina, adaugam ouale, praful de copt si untul frecat cu zahar. Mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute.

Scoatem apoi coca din frigider, formam bilute, formam gaurele in mijlocul fiecarei bilute. Umplem fiecare gaura a fursecurilor cu gem sau dulceata. Lasam la copt timp de 10-15 minute, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, le pudram cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci
Salata de cartofi Olivier

Salata de cartofi Olivier

Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate...

Salata de cartofi Olivier
Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese
Cele mai apreciate rețete
Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
1
Carte de bucate

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa

Este un amestec delicios de legume, printre care vinete, dovlecei, ardei, roșii, ceapă și condimente, gătite împreună...

Ratatouille - o tocanita taraneasca delicioasa
Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
2
Dulciuri

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)

Prajitura 18 (prajitura Pufoasa cu Fructe)
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
3
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Ceafa de porc la cuptor
4
Prajitura turnata cu branza si visine
5
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Parteneri
Tort cu crema de bezea cu nes
Bucataras.RO

Tort cu crema de bezea cu nes

Din ciclul ce găsesc prin frigider când am poftă de ceva dulce.Cum mă tot împiedicam de un borcan cu albușuri...

Tort cu crema de bezea cu nes
Chiftele din carne si legume, la cuptor
Culinar.RO

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Gustos.RO

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate