- Se mixeaza intr-un bol untul cu zaharul si zaharul vanilat pana amestecul dobandeste o consistenta cremoasa, fina.
- Se mixeaza intr-un alt bol ouale la viteza mare timp de 15 minute si se adauga un praf de sare.
- Ouale mixate se incorporeaza in amestecul de unt si zahar pregatit anterior pana la obtinerea unei compozitii omogene.
- Se adauga faina cernuta ”in ploaie” si se incorporeaza treptat in amestec.
- Se tapeteaza o tava mare cu hartie pentru copt.
- Se aseaza in tava cu ajutorul posului, portii de aluat cu lungimea de 10cm.
- Fursecurile se coc timp de 7 - 10 minute in cuptorul preincalzit (pana se auresc pe margine).
- Optional, fursecurile se pot decora cu ciocolata topita in bain marie, dupa preferinta.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAm vazut aceasta prajitura la cateva fete pe Bucataras si am si pregatit-o. Pot sa va spun ca este nemaipomenita. O prajitura...
Prajitura frageda cu mere, de postMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii