Fursecuri Jumatate de Luna

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

350 g faina
50 g zahar
250 g unt rece
2 galbenusuri
4 linguri de apa rece
sare
Umplutura 1:
150 g gem de potocale
100 g fistic tocat
75 g ciocolata rasa
Umplutura 2:
150g gem caise
60g stafide inmuiate in rom
scortisoara
Umplutura 3:
150g gem capsuni
50g ciocolara alba rasa
nuca tocata

Mod de preparare

Faina, zaharul, sarea se amesteca cu untul cubulete pina se obtine o coca sfarimicioasa. Galbenusurile se bat cu apa rece si se adauga la coca, amestecindu-se in continuare, avind grija sa nu se intareasca. Coca se acopera cu o folie si se tine la frigider o ora.

O parte din coca se aseaza pe suprafata de lucru pe care am presarat faina. Se taie cu forma rotunda de circa 8 cm diametru (eu am folosit o ceasca sau se poate cu un pahar). Cerculetele decupate astfel se umple cu una din umpluturi si se plieaza in doua. Cu virful unei furculite se apasa marginile fursecului, obtinindu-se un aspect ajurat de jur imprejurul semilunei.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 190 de grade (foc mediu) si se tin 15-18 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Fursecuri Jumatate de Luna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Jumatate de Luna