Fursecuri Jumatate de Luna

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

350 g faina
50 g zahar
250 g unt rece
2 galbenusuri
4 linguri de apa rece
sare
Umplutura 1:
150 g gem de potocale
100 g fistic tocat
75 g ciocolata rasa
Umplutura 2:
150g gem caise
60g stafide inmuiate in rom
scortisoara
Umplutura 3:
150g gem capsuni
50g ciocolara alba rasa
nuca tocata

Mod de preparare

Faina, zaharul, sarea se amesteca cu untul cubulete pina se obtine o coca sfarimicioasa. Galbenusurile se bat cu apa rece si se adauga la coca, amestecindu-se in continuare, avind grija sa nu se intareasca. Coca se acopera cu o folie si se tine la frigider o ora.

O parte din coca se aseaza pe suprafata de lucru pe care am presarat faina. Se taie cu forma rotunda de circa 8 cm diametru (eu am folosit o ceasca sau se poate cu un pahar). Cerculetele decupate astfel se umple cu una din umpluturi si se plieaza in doua. Cu virful unei furculite se apasa marginile fursecului, obtinindu-se un aspect ajurat de jur imprejurul semilunei.

Se introduc in cuptorul preincalzit la 190 de grade (foc mediu) si se tin 15-18 minute. Se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri Jumatate de Luna" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri Jumatate de Luna