Fursecuri fragede de post

Postat pe: 18-11-2016
(0)

Ingrediente

Pentru 25-30 fursecuri (50-60 jumatati):
250 gr margarina
4 linguri zahar pudra vanilat sau zahar tos
1 fiola esenta de vanilie
2 linguri lapte de soia
un praf de sare
1/2 plic praf de copt
350 -400 gr faina
gem de care va place (eu am folosit de fructe de padure)
zahar pentru pudrat

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:30min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

20 portii
Amestecam bine margarina cu cele 4 linguri de zahar pudra, apoi adaugam pe rand sarea, praful de copt, laptele si esenta de vanilie.
Adaugam treptat faina si incepem sa framantam bine aluatul pana cand acesta nu se mai lipeste de maini.
Invelim aluatul in folie alimentara si il dam la congelator pentru 30 de minute, apoi il punem in frigider pentru inca 30 de minute.
Il scoatem din frigider si il intindem intr-o foaie subtire pe masa infainata.
Decupam cu formele dorite. Trebuie sa aveti 2 forme de marimi diferite. Aveti grija ca numarul fursecurilor intregi sa fie egal cu cel al jumatatilor(decupate in interior).
Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la foc mediu pentru aprox.10-12 minute.
Le lasam la racit, apoi le lipim doua cate doua cu gemul preferat.
La final le pudram cu zaharul pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fursecuri fragede de post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fursecuri fragede de post